Paakuva

12.07.2020


Ympärilläsi tapahtuu ihmeitä. Olet saanut enkeleiden johdatusta monin eri tavoin; sinulla on ollut sisäisiä aavistuksia, olet ehkä nähnyt asioita näkyinä tai sinulla varma tietämisen tunne tmv. On tärkeää, että luotat saamaasi johdatukseen ja noudatat sitä. Luota tunteisiin sekä intuitioosi ja seuraa sitä.
 

27.05.2020


Enkelit opastavat sinua joka päivä

Autan sinua luomaan elämääsi tärkeitä oppimismahdollisuuksia, mitä sielusi tarvitsee kasvaaksesi. Ajattele minua Suojelusenkelinäsi.
Jaamme yhdessä elämämme; olen valo joka menee eteenpäin, pidän kädestäsi kiinni ja näytän sinulle polkusi. Joten älä ole yllättynyt, jos yhtä äkkiä ajatuksesi minusta tulevat ajatuksiisi aivan sattumalta.
Se olen minä, Suojelusenkelisi, sinun edessäsi kertomassa sinulle, että olen edelleen kanssasi.

kun tunnet hellän sipaisun ihollasi, ethän pelästy, se olen minä, Suojelusenkelisi

 

14.03.2020


11.03.2020


14.01.2020


hyväksyminen

Hyväksyminen tarkoittaa ehdotonta rakkautta. Jos sinulla on vaikeaa hyväksyä itsesi sekä muita ihmisiä, pyydä enkeleitä opastamaan sinua. Kun hyväksyt itsesi ja toiset sellaisena, kuin ovat tuomitsematta ja syyttämättä ketään mistään, tunnet itsesi olevan keskittyneempi, varmempi ja jumalallinen itsesi tulee esille.

affirmaatio; hyväksy itsesi ja toiset

 

24.09.2019


Earth magic

Enkelit pyysivät nostamaan kortin tästä pakasta.
On aika pitää kunnon tauko. Haaveiletko matkasta? Älä mieti vaan toteuta toiveesi / unelmasi. Oletko väsynyt olemaan sisällä? On aika mennä raikkaaseen luontoon nauttimaan ja saamaan lisää energiaa, että jaksat. Toinen näkökulma on rikkoa esteitä, mitkä on rajoittaneet sinua, ole oma itsesi. Tämä on sinun tilaisuutesi rikkoa tarkoituksellisesti näitä ajattelumalleja, jotka avaavat sinut eri maailmoihin ja näkökulmiin.

 

11.06.2019


Viesti Enkeliltä

Ole luottavainen ja toiveikas, sillä näkyy jotain uutta ja myönteistä, vaikka et vielä itse voi sitä nähdä. Vakuuta itsellesi joka päivä, että olet jo tavoittanut unelmasi ja jopa ylittänyt ne. Ja mikä tärkeintä; pyydä enkeleiden apua päivittäin.
 

08.06.2019


Guardian Angel

06.06.2019


Valkoinen höyhen

today the beautiful feather appeared to me, the angels are with me
 

06.06.2019


Valon enkelit

15.05.2019


Ohjausta Enkeleiltä

Ohjausta Enkeleiltä

Energiasi kaipaavat maadoittamista ja sinun on suunnattava huomiosi uudella tavalla. Ymmärrät kortin merkityksen hyvin, jos olet tuntenut olosi irralliseksi, hämmentyneeksi tai hajamieliseksi. Kun et ole maadoittunut suuntaat huomiosi liian korkeisiin todellisuksiin etkä ole läsnä omassa kehossasi. Huomion on jakaannuttava tasapuolisesti maanpäällisen todellisuuden ja hengen maailman välillä. Voit maadoittaa itseäsi esim. kävelemällä avojaloin ruohikolla tai hiekalla, syömällä juureksia, hieromalla jalkojasi tai koskettelemalla puita ja muita kasveja. Voit myös luoda mielikuvan juurista, jotka kasvavat jalkapohjistasi ja kaivautuvat maahan. Maadoittuneena sinun on helpompi keskittyä siihen, mitä olet tekemässä. Se myös vahvistaa yhteyttäsi enkeleihin.
 

01.05.2019


Fairy

Vapun kunniaksi nostin kortit.
 

11.04.2019


Arkkienkeli Gabriel

Arkkienkeli Gabrielin päivänsä on perjantai.
Hän on puhdistumisen arkkienkeli. Jos tarvitset apua antaaksesi anteeksi itsellesi tai jollekulle toiselle ja puhdistaaksesi kielteiset energiat, kutsu avuksesi arkkienkeli Gabriel.Hän auttaa sinua järjestyksen, puhtauden ja kurillisuuden luomisessa elämääsi. Hän auttaa sinua vapautumisen ja ylösnousemuksen rituaalissa. Arkkienkeli Gabrielilta saamme erehtymättömän kuvan itsestämme. Gabrielin arkeia, feminiininen puoli, on Hope, joka kantaa jumalallisen äidin puhtautta ja rakkautta. Hän auttaa synnytyksessä ja kaiken uuden luomisessa. Hänen energiansa on yhteydessä peruschakraan. Hän työskentelee neljännen, valkoisen säteen alaisena. Hänen henkinen asuisijansa on Mount Shastalla Kaliforniassa. Hänet tunnetaan myös etelän enkelinä, sillä hän suojelee sinua ja kotiasi kaikilta etelästä tulevilta murheilta.

 

11.04.2019


Aurinkoista loppuviikkoa

Iloa, Valoa, Rakkautta ja Siunausta loppuviikkoon.
 

11.04.2019


Indigo Angel

Indigo Angel

You received this card because Arcangel Michael wishes to work with you and your Divine mission. Like all of the archangels, Michael can be with you and everyone simultaneously, as he’s unlimited and nondenominational. He helps anyone who asks, especially if you have a life purpose to help the earth (which you and all Indigos do !).
As the giver of strength, Archangel Michael reminds you of your role on Earth. He helps you release fear and have a healthy level of self-confidence. Call upon him anytime you are afraid, and know that you are immediately protected by the grace of Heaven.
Ask Archangel Michael tu guide your decisions based on your purpose, instead of fear, and rest assured that he will lead you to your highest potential. Whenever you feel alone, afraid, or vulnerable, allow the power of this magnificent angel to bring a comforting sense of protection to you.

 

11.04.2019


Work your Light

Work your Light

The Priestess is a teacher dedicated to servise, freedom, and leadership. You don’t need to have it all together to lead. In fact, it helps if you don’t. No one wants a perfect angel who hasn’t made any mistakes.
Let your life be your message. Don’t underestimate the power of sharing your story. It’s by hearing someone else’s journey that we feel less alone. We realize that we’re actually all in this thing called ’life’ together.

 

05.03.2019


Arkkienkeli Mikael

Arkkienkeli Mikaelin päivä on tiistai.
Arkkienkeli Mikael on kaikkien enkelten johtaja. Hän on voimakas soturienkeli, joka suojelee sinua kaikilta hyökkäyksiltä ja vahingoilta. Jos joku lähettää sinulle vihaisia tai mustasukkaisia ajatuksia, ne voivat uuvuttaa sinut.
Hän vahvistaa myös jumalallista tahtoasi ja uskoasia ja auttaa sinua olemaan enemminkin kunniallinen kuin itsekeskeinen.
Pyydä Mikaelia astumaan sinun ja ajatusten lähettäjän väliin. Hän siirtää alhaiset henkiolennot syrjään ja muuntaa ne valoksi. Hän vahvistaa kykyäsi selviytyä ongelmatilanteista ja lujittaa päämäärätietoisuuttasi ja rohkeuttasi. Tämä arkkienkeli saa aikaan myönteisiä tuloksia.
Mikael tunnetaan myös pohjoisen enkelinä, koska hän suojelee sinua kaikelta pohjoisesta tulevasta.
Mikael, maskuliininen energia, on voima. Faith, hänen kaksoisliekkinsä – tai arkeiansa – edustaa feminiinistä energiaa, joka pitää yllä ja ruokkii voimaa. He työskentelevät yhdessä.
Häntyöskentelee ensimmäisen, sinisen, suojaavan säteen alaisena ja hänen energiansa on erityisen voimakasta tiistaisin. Hän hallitsee myös kurkkukeskusta.
Hänen henkinen asuinsijansa on Kandassa, Banffissa, lähellä Lake Louisea. Jos nostat tämän kortin tai haluat muuten saada yhteyden arkkienkeli Mikaeliin, pyydä, että saat käydä hänen henkisellä asuinsijallaan mietiskellessäsi tai unessasi, jotta saisit apua ja vahvistusta.

 

03.03.2019


Arkkienkeli Jofiel

Arkkienkeli Jofielin päivä on sunnuntai.
Arkkienkeli Jofiel tuo viisautta suoraan Alkulähteestä ja auttaa ihmiskuntaa ymmärtämään Suurten sielujen opetuksia, joita maapallolle on lähetetty kaikkina aikoina. Hän auttaa sinua olemaan uskollinen vakaumuksillesi ja keskittämään huomiosi valoon.
Kutsu häntä, jos haluat päästä peloista ja kielteisyydestä. Hän lähettää valtavia energiavirtoja, jotka puhdistavat mielesi kaikesta ei-toivotusta.
Kutsu häntä, kun haluat tuntea tarkemmin oman elämänsuunnitelmasi.
Hänen tehtävänään on auttaa ihmisiä vapautumaan peloista, suppeakateisuudesta, tietämättömyydestä ja ylpeydestä sekä johdattaa heidät kohti valaistusta, terveyttä, rikkautta ja todellista ymmärrystä. Hän auttaa myös oppimisessa ja opettamisessa.
Jofielin arkeia on Christine. Jofiel on maskuliininen energia, joka valaisee älyllistä ymmärtämistä.Christine on feminiininen puoli, joka edesauttaa intuitiivista ja jumalallista sisäistä tietämistä.
Hän työskentelee toisen, viisauden ja ymmärryksen kultaisen säteen alaisena. Hänen energiansa on erityisen voimakasta sunnuntaisin ja hän on yhteydessä sinuun kruunukeskuksesi välityksellä.
Hänen henkinen asuinsijansa on Kiinan muurin eteläpuolella lähellä Lanchowia Keski-Kiinassa.

 

Arkkienkeli Uriel

Arkkienkeli Urielin päivä on torstai.
Uriel tuo rauhan levittämällä veljeyttä/siskoutta kaikkialle.
Jos kaipaat rauhaa ja tyyneyttä, kutsu Urielia käärimään sinut siipiensä suojaan.
Uriel innoittaa meitä olemaan epäitsekkäitä ja omistautuneita ja palvelemaan henkisesti.
Hän auttaa ihmisiä vapautumaan älyn ja tunteiden kahleista vapauttamalla heidät peloista ja haluista.
Hän on opettajien ja kirjoittajien suojelija ohjaten heitä olemaan uskollisia näkemyksilleen.
Hänen energiansa on voimakkaimmillaan torstaisin ja hän työskentelee solar pleksuksen (pallean) kautta.
Uriel toimii kuudennen, rubiininpunaisen säteen alaisena. Rubiininpunaisen säteen alaisena. Rubiininpunainen syntyy kullasta ja purppurasta. Kulta edustaa jumalallista viisautta ja purpoura palvelutyötä.
Urielin arkeia, feminiininen puoli, on Aurora joka edustaa omistautuneen palvelutyön ja armollisuuden jin-voimaa.
Hänen henkinen asuinsijansa on Tatravuorilla Puolassa. Hän on lännen enkeli ja suojelee sinua kaikilta lännestä tulevilta harmeilta.

 

21.02.2019


Valon enkelit

21.02.2019


Yksisarviset

Yksisarviset

Sielun tehtävä
Yksisarviset voivat auttaa sinua löytämään sielusi tehtävän. Tämä kortti on muistutus siitä, että vain sen kautta voit saada syvällisen tyydytyksen tunteen. Pyydä siis yksisarvisia johdattamaan sinua ja kuuntele niiden opastusta.

Voimalause
Toimin tänään sydämeni johdattamana.

 

13.02.2019


Angel answers oracle cards

Angel answers oracle cards

This is the perfect timing for the situation you’ve asked about. Move forward with confidence! Don’t delay or hesitate, because an energy gateway is presently open for you. Conditions are ripe. Even if you don’t feel prepared, rest assured that youu are!
 

13.02.2019


Ohjausta Enkeleiltä

Ohjausta Enkeleiltä

Luovuta rahahuolesi Jumalan ja Enkelien huomaan. Ota sisimmässäsi vastaan saamasi jumalallinen ohjaus ja toimi epäröimättä sen mukaisesti. Jos tulet levottomaksi tai hermostuneeksi, keskity jälleen palvelemiseen.
 

13.02.2019


Dragon oracle cards

Dragon oracle cards

The golden solar dragon who has come to you now is asking you to balance your life, listen to your inner wisdom and become a leader. Dare to speak your spiritual truth. Hold the vision of a fifth-dimensional world. Protect those who are less capable than you are. With the support and guidance of this dragon, you can be a living examble to many people.
When you aspire to be a wise spiritual leader, remember that true masculine power, used with wisdom, helps you and those around you to feel safe.
Spend a little time each day focusing on, or imagining, the sun shining onto your third eye and sense the light codes that the golden solar dragons are directing toward you.

 

19.01.2019


Viestejä enkeleiltä

Viestejä enkeleiltä

Rakas ystävä, olet tehnyt ankarasti töitä! Olet uupunut, mutta silti ponnistelet yhä kovemmin. Nyt tartun lujasti ja rakastavasti käteesi ja sanon sinulle: ’Pysähdy!’ Keskeytä työsi ja hengähdä hetkeksi - olet todella ansainnut sen. Levättyäsi olet jälleen tehokkaampi ja voit saada enemmän aikaan.

Annat itsestäsi niin paljon muille, että menetät helposti oman tasapainosi. Pidä huolta itsestäsi ja muista, ettei kukaan tee sitä sinun puolestasi. Anna siis itsellesi lupa ottaa paljon kaivattu aikalisä. Ota vaikka päiväunet tai mene huvittelemaan jonnekin. Äläkä viivyttele, vaan toimi heti! Me vakuutamme, että pystyt silti hoitamaan velvollisuutesi, sillä sait uusia ideoita ja uutta energiaa tämän tauon aikana. Me järjestämme sinulle myös apuvoimia ja autamme sinua jakamaan työtaakkaasi.

 

19.01.2019


Ohjausta enkeleiltä

Ohjausta enkeleiltä

Tartu viimein itsellesi tärkeään hankkeeseen, jota olet lykännyt aina vain kauemmas tulevaisuuteen. Osallistu jollekin luovan toiminnan kurssille (valokuvaus, tanssi, kirjoittaminen jne.). Elämäsi tarkoitus ja mielekäs työura avautunut luovuuden kautta, etkä ehkä osaa tällä hetkellä edes kuvitella, mitä ne voisivat olla. Älä siis edes pohdi noita asioita nyt, vaan seuraa edessäsi avautuvaa polkua avoimin mielin.
 

19.01.2019


Yksisarviset

Yksisarviset

Yksisarviset tarjoavat arvokkuutta niille, joilla on ajatuksia auttaa muita. Kerro niille unelmistasi, niin ne valavat sinuun tohkeutta, tyyneyttä ja johtajuutta, jotta muut ottaisivat sinusta esimerkkiä.

Voimalause: olen tyyni, vahva ja arvokas, sillä yksisarvinen on kanssasi.

 

10.01.2019


Magical Unicorns

Magical Unicorns

This card says that you need to spend time with a friend. Perhaps you had a fight with your buddy, or one of you needs some extra attention. Take some time today to contact this person and share your feelings with each other. The time that you share is a big gift to both of you. It also helps you become even closer. Sometimes you might feel alone in the world. At these times, remember that you always have the angels with you. Ask them to help you with your friendships. The angels can bring new people into your life whom you’ll really like. The unicorns can also help you feel happy whenever you’re sad or alone. All you need to do is think about the angels, and they’ll help you right away. We all need friends, and spending time with them is the way that people become our best friends. So reach out to the people you like today. Talk about your feelings, play games, laugh, take a walk, eat lunch together, or just sit and watch the clouds go by. No matter what you do, it´s better to do it with your best friend.
 

10.01.2019


Viestejä Enkeleiltä

Viestejä Enkeleiltä

Olet täynnä ideoita ja tunnet halua siirtyäuusille urille. Rakas ystäväni, uudet ja jännittävät elämänmuutokset ovat nyt väistämättömiä. Paluuta ei ole! Päätit ottaa riskejä elämässäsi sen sijaan että pelaisit varman päälle. Siksi olen nyt vierelläsi ja rohkaisen ja tuen sinua. Ei kuitenkaan ole syytä kiirehtiä. Anna asioiden kypsyä rauhassa, omassa tahdissaan. Anna asioiden kypsyä rauhassa, omassa tahdissaan. Voit olla varma, että elämänmuutoksesi tapahtuvat juuri oikeaan aikaan, ja voit luottaa siihen, että sillä välin Jumala ja me enkelit suojelemme sinua. Olet turvassa ja sinua rakastetaan. Onnittelut uudesta alusta elämässäsi!
 

10.01.2019


Oohjausta Enkeleiltä

Ohjausta Enkeleiltä

Kätketty siunaus:
Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Jumala valitsee itse tavan, jolla hän vastaa rukouksiin. Älä pyri hallitsemaan tai ennakoimaan ratkaisua. Pysy luottavaisena.

Sydämen voima:
Lähetä sydänchakrallesi valoa ja rakkautta. Pidä sydämesi ja verenkiertoelimistösi kunnossa liikkumalla ja syömällä terveellisesti. Sydänvaivoihin menehtynyt läheinen lähettää sinulle rakastavia terveisiä. On tullut aika käydä luottamuksellinen ja avomielinen keskustelu tietyn ihmisen kanssa.

Tilaisuus anteeksiantoon:
Älä syyttele itseäsi sen paremmin kuin muitakaan. Kun päästät irti vihasta tilanteeseen löytyy luova ratkaisu kuin itsestään. Tähän ihmissuhteeseen tai tilanteeseen kätkeytyy myös jotain hyvää. Keskity pelon ja arvostelun sijaan siihen mitä haluat.

 

10.01.2019


Angel answers

Angel answers

Bravo! The decision you’ve made is the right one. There’s no need to continue to sort through additional options. You know what to do, and you should move forward with your plans! You’ve made the correct choice for your personal growth and development; however, some decions can be a true challenge. If the task ahead of you is daunting or even sad, then proceed with your plans in a way that is life affirming and self-loving. Ask your angels to be with you every step of the way, and don’t hesitate to call upon friends and family for support.
 

10.01.2019


Talking to heaven

Talking to heaven

I know that you still neeg me in your life, so I make my presence known in order to comfort you. I enlarge my energy so that you can clearly feel me standing next to you, and I move significant objects that remind you of our shared times together.
When you are ready to go to sleep. I always visit with a loving kiss to tuck you safely into bed. My love for you has been elevated to its purest level, and I am now as close to being an angel as a human soul can be. So when I’m with you, please know that my intentions are solely to help and comfort you. Of course, I receive great happiness from sharing more time with you - but ultimately, my good-night kisses are my way of bringing heavenly healing energy into your life.

 

18.12.2018


Unicorns card

Unicorns card

Yksisarviset ovat vain ajatuksen mitan päässä. Pyydä niitä avuksesi ja luota siihen, että ne tulevat luoksesi.

voimalause: Yksisarviset auttavat minua.

 

18.12.2018


Angel Answers

Angel Answers

This is a period of recovery and healing for you. The challenging emotions that you’ve been dealing with will fade away with time. Although it may be difficult to see now, there is a joyful future awaiting you. But for now, take all the time you need to regain your strength.
This card can also mean that your recovery is nearly finished or already complete. Send words of gratitude to Heaven and begin planning for the next exciting phase of your life!

 

13.12.2018


Magical Unicorns cards

Magical Unicorns

You’re a creative person, which means that you like to express your thoughts and feelings in artistic ways. It doesn’t matter whether your artwork is "perfect". What matters is that you express yourself creatively.
This card asks you to spend more time being creative. That means doing something artistic, such as painting, drawing, singing, dancing, dressing in costume, writing a story, or taking photos. When you do something creative, you’ll feel happy and free.
Creativity also helps you see the world in new ways. You notice amazing new details in everyday life and see colors that you never noticed before. Creativity also sparks new ways or doing things, which also positively affects work and play.
Doing things in the same way every time puts you into a "rut". Ruts are major causes of stress, and stress can lead to sad or tired feelings. The best way to get out of a rut is by doing something creative. It doesn’t matter what you do, s long as you do it whit a creative flair.

 

27.11.2018


Viestejä Enkeleiltä

Viestejä Enkeleiltä

Olemme kuulleet rukouksesi taloudellisesta avusta ja saat täyden tukemme. Me Enkelit haluamme kertoa sinulle, että näemme rahan symbolina siitä runsaudesta, jonka Jumala haluaa suoda kaikille lapsilleen. Rahaan liittyvä kielteisyys on täysin ihmismielistä lähtöisin. Me näemme rahan vain vaihdon energiana. Ymmärrämme, että ihmiset tarvitsevat myös materiaa jokapäiväisessä elämässään, ja aivan kuten kuka tahansa rakastava vanhempi, Jumalakin haluaa lastensa elävän turvattua ja onnellista elämää. Tämä on yksi niistä syistä, miksi hän lähettää Suojelusenkelit matkaan. Taloudellinen tilanteesi on aiemmin ollut rajoittunut, koska olet tuntenut syyllisyyttä ja pitänyt kiinni kielteisistä uskomuksistasi. Olen auttanut sinua eheytymään ja päästämään irti monista rahaan liittyvistä negatiivisista mielikuvista. Nyt olen täällä auttaakseni sinua, jotta sinä voisit auttaa muita. Mitä enemmän suostut ottamaan vastaan, sitä enemmän voit itse antaa muille. Lähitulevaisuudessa tulet saamaan kaiken tarvitsemasi. Ota sillä välin vastaan apuni.
 

24.11.2018


Talking to Heaven

Talking to Heaven

Please don’t think of me as ’gone’, because I’m not. I’m right here.
Please don’t think of heaven as ’up in the sky’, because it’s not. I’m right here.
Yes, I’m happily busy with learning and helping, but also happily willing to be right by your side the moment that you need me.
’All of our former communication barries have been lifted, and I now understand and hear you perfectly. I hear your thought - and please don’t worry ... I don’t judge them or you! My heart is now completely open to compassion, and I understand and love you like I never could before.
That’s why I’m with you the moment you think of me.

 

19.11.2018


Unicorns cards

Unicorns cards

Kehoitus, soita tänään ystävällesi.

Tämä kortti on muistutus ottaa tänään yhteyttä ystävääsi. Sinulla on mahdollisuus lähestyä jotain ystävääsi avoimin sydämin ja yksisarvisesi on kuiskailemassa korvaasi.

Voimalause: Lähestyn ystävääni tänään avoimin sydämin.

 

26.10.2018


Magical Unicorns cards

Magical Unicorns cards

Laughter
*
You need a good laugh!
It’s time to lighten up and see the humor in the situation.
Sometimes the best way to heal a situation is to step away from it. Laughter and joy are magical because they bring happy situations into your life.

 

26.10.2018


Angel answers

Angel answers

Listen to your intuition.
 

26.10.2018


Talking to Heaven

Talking to Heaven

You have nothing to feel guilty about.
 

26.10.2018


Guardian Angel cards

Guardian Angel cards

Blessing
*
Love! Light! Blessings!

 

26.10.2018


Angels of Light cards

Angels of Light cards

Archangel Raphael
*
Affirmation:
I am happy, healthy and abundant.

 

21.10.2018


seleniitin sisällä palaa tuikkukynttilä
- mukavaa joulun odotusta -

 

20.10.2018


Notes from The Universe on Abundance

Notes from The Universe on Abundance

Cards will help you dream bigger, manifest faster, and receive all that your heart desires.
 

20.10.2018


Crystal Angels
Oracle Cards

Crystal Angels
Oracle Cards
Dolomite, Diamond, Emerald

past DOLOMITE Stay Strong in Your Faith
A positive outcome is dependent on you keeping a positive mind-set.
*
present DIAMOND Value Your Self-Worth
You are God’s precious gem!
*
future EMERALD Ceremonies and Celebrations
It’s a time of important life passages such as weddings, birthdays, graduations, or anniversaries.
*
emerald - smaragdi
diamond - timantti
dolomite - dolomiitti

 

20.10.2018


The power of love Activation Cards

The power of love
Activation Cards

Present

You live in the moment and are able to bring forth the energy of love in your current circumstances

 

20.07.2018


Archangel oracle
Indico and Crystal Children

Archangel oracle
Indico and Crystal Children

Archangel METATRON:
’You have a bond with children. In particular, you can help children who are sensitive.’

 

19.07.2018


Work Your Light
Anna, grandmother of Jesus

Anna, grandmother of Jesus
Seeding the light. Laying foundations. Divine plan.

Hold the card on your heart and say:
’Beloved Anna. Thank you for laying the foundations for the Divine plan. May the seeds of light within me be revealed and may I surrender to my part of the Divine plan.’

 

18.07.2018


Chakra Cards
Nurturing

Nurturing
Earth Star Chakra

affirmation:
I am nurturing myself in all aspects of life and I am open to receive this
powerful loving energy now and always

 

17.07.2018


Chakra Cards
I am presense & communication

I am presense
Crown Chakra

affirmation:
My ’I am’ presence shines brightly through me for all to see

 

Communication
Throat Chakra

affirmation:
I communicate in all ways with easy and grace

 

14.06.2018


30.05.2017


Sivustoa viimeistellään vielä; sivusto ei vielä käytössä.
 

Ajankohtaista

 

12.07.2020

Ympärilläsi tapahtuu ihmeitä. Olet saanut enkeleiden johdatusta monin eri tavoin; sinulla on ollut sisäisiä aavistuksia, olet ehkä nähnyt asioi...

 

27.05.2020

Enkelit opastavat sinua joka päivä
Autan sinua luomaan elämääsi tärkeitä oppimismahdollisuuksia, mitä sielusi tarvitsee kasvaaksesi. Ajattele minua Suojelusenkelinäsi.
Jaamme yh...


 

14.03.2020

 

46102 | Copyright © 2018-2024 Sininen Taivas | Webbinen.net